TRAINING “VIND JOUW RESETKNOP” START 11 DECEMBER 2022

De mens is geëvolueerd als soort tot wat we nu zijn, continue hebben wij ons aangepast aan veranderende omgevingsfactoren; warmte, koude, honger, dorst, gevaar, cognitieve uitdagingen etc. De omgeving heeft ons gemaakt tot wat we zijn. Door onze voortdurende aanpassing waaronder ook ons intellect hebben we kunnen overleven. Inmiddels hebben wij onszelf zover ontwikkelt dat wij de omgeving hebben aangepast aan onze behoeftes. In plaats van andersom. 

En hier wringt de schoen. De stabiele en comfortabele omgeving die we voor onszelf hebben gecreëerd, maakt dat de noodzaak om zelf aan te passen verdwijnt. Deze stabiele omgeving maakt ons fragiel (kwetsbaar) en daarmee meer vatbaar voor (chronische) ziekten. We moeten weer anti-fragiel worden en ons lichaam uitdagen zoals ons lichaam dit gewend is. Ons lichaam stimuleren die oeroude programma’s weer te gaan gebruiken. Door onszelf kortstondig bloot te stellen aan oude bekende stress prikkels, Intermittent Living (= je resetknop)! De reset van al je regelsystemen in het lichaam dat zorgt voor optimale gezondheid.

Tijdens deze training neem ik je mee in de wereld van Intermittent Living en de kPNI. We gaan met elkaar aan de slag, zowel fysiek als mentaal. De training bestaat uit 5 modules. Elke module komen er meerdere prikkels aan bod.

Module 1 11 december en zal in het teken staan van koude
Module 2 18 december deze dag staat in het teken van hitte
Module 3 8 januari tijdens deze dag bespreken intermittent fasting en gaan we dieper in op voeding
Module 4 22 januari heeft als onderwerp ons bioritme
Module 5 5 februari is de integratie module

Het is de dosis en de combinaties van interventies die zorgen voor de juiste werking. Tijdens deze training leer jij intermittent living toe te passen in jouw leefstijl. Er is voldoende aandacht voor iedereen, de training is praktisch omdat we samen de prikkels en de combinaties doorleven. Daarnaast krijg je de theoretische onderbouwing, zodat je weet, wat je doet en vooral waarom en wat het effect is. Zo is het gemakkelijker een verandering door te voeren en zal het effect ook effectief zijn en blijvend. Misschien doe je al aan intermittent fasting en neem je af en toe een koude douche. Voel je je daar al beter door, echter merk je dat je op een gegeven moment verder geen vooruitgang hebt. Alsof het effect wat afzwakt. Dan kan het zijn dat je lichaam gewend is aan deze prikkel en dat daardoor het effect minder goed voelbaar is. De dosis, frequentie en de combinaties daar ligt de sleutel tot succes!

Interesse in deze geweldige en levensveranderende training?

Geef je snel op! Meld je aan via info@josevanegmond.nl, dan stuur ik je graag de verdere informatie toe.