José op de mat

Yoga is meer dan alleen een houding.
Yoga werkt zowel fysiek als mentaal.

Wil jij...

Met yoga breng je lichaam en geest in balans

Yoga geeft ruimte, maakt je leniger, soepeler en vermindert stress. Je krijgt een betere doorbloeding van je spieren, huid en overige organen met alle gunstige gevolgen van dien.

Ook verbetert het je ademhaling, waardoor je meer energie krijgt. Het fijne van yoga is, het is altijd goed. Er moet niets en dat is wel zo lekker, want we moeten al zoveel.

Je hoeft niets te kunnen en er valt niets te winnen. Het enige gewin is dat je er beter van wordt.

Hoe vaker je aan yoga doet des te meer je het gaat toepassen in je dagelijks leven. Of je het wilt of niet. Hier hoef je niets voor te doen, dit proces gaat vanzelf. Door regelmatig op de mat te verschijnen creëer je inzichten en ga je automatisch bewuster leven.

Bij yoga gebruik je je hele lichaam.

Je houding verandert letterlijk en figuurlijk.

Flexibeler worden

Werken aan je houding

Beter slapen

De stilte opzoeken

Yoga omdat het zo lekker is

Yoga in een groep of privé yoga, waar je ook voor kiest, yoga heeft veel voordelen. De scheidingslijn tussen blessure-pijn en groei-pijn is heel dun.

Bij ons in De Studio beoefen je yoga in een veilige omgeving en onder professionele begeleiding. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het werken aan specifieke aandachtspunten.

Doordat er minder prikkels zijn heb je ook een betere focus. In een grote groep of onbegeleid yoga beoefenen vereist niet alleen discipline maar ook kennis en je moet goed weten wat je doet. In een grote groep verdwijn je snel in de massa.

Dat kan soms fijn zijn, even onzichtbaar. Een groter risico op een blessure is de keerzijde hiervan.

Yoga bij ons in De Studio

biedt veel voordelen. Bij de privé lessen gaat de volledige aandacht gaat naar jou. Bij het hebben van een blessure of een specifiek doel is dat wel zo fijn.

De les is volledig op jou afgestemd. Soms is het ook fijn privé les te krijgen om je op weg te helpen. Zodat je later gemakkelijk kunt instromen in een groepsles. 

In De Studio houden wij de groepslessen klein en overzichtelijk, zodat er ook in de groepsles voldoende aandacht is voor jou.

Wil je liever niet alleen? Kies dan voor het volgen van groepslessen. Er is van alles mogelijk, wil je een keer met een eigen samengestelde groep een les volgen? 

Neem contact met ons op, wij zijn flexibel en denken graag met je mee. De Studio kan ook op locatie komen, voor je individuele yogales of voor een groep. 

Deze lessen worden speciaal afgestemd op de bestaande behoeftes en belangstelling. Een groot voordeel is dat je de les kan inplannen waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, op het werk of bij ons in De Studio. 

Wanneer je kiest voor yoga op locatie, zullen we extra kosten in rekening moeten brengen i.v.m. reistijd en reiskosten. 

Uiteraard alles in goed overleg.

De Studio is een fijne yogaschool waar leefstijl en yoga samen komen.

Samen met Maria de Jong verzorgen wij diverse groeps- en privé lessen. Inmiddels zijn er meerdere docenten die hun kennis en ervaring delen door middel van fijne lessen. 

Trots zijn wij op het aanbod dat wij bieden.
Zowel yin als yang, dus of je het nu in de verstilling zoekt of dat je jezelf graag op een actievere manier uitdaagt, we bieden het allemaal. 

Kijk op www.bijonsindestudio.nl voor meer informatie.

Bezoekadres: Legedyk 4, 8935 DG Leeuwarden.