José organiseert

Ik organiseer trainingen,(kleine) evenementen, retreats, workshops en lezingen. Dit kan zijn op het gebied van voeding, lifestyle, hormonen, yoga en/of andere sporten. Alles gericht op preventie, behoud en herstel van je gezondheid. 

Ook is het mogelijk mij in te zetten voor jouw evenement. Als gastspreker deel ik graag met al mijn enthousiasme en energie waardevolle kennis. Zo ben ik bijvoorbeeld met enige regelmaat als gastspreker aanwezig bij de evenementen die Vivian Reijs organiseert. 

Alle evenementen die ik organiseer of het nu een lezing is of een training ze zijn stuk voor stuk interactief, leerzaam en zeer praktisch. Zodat de deelnemers met een bak aan kennis en tips huiswaarts gaan en zelf gemakkelijk aan de slag kunnen. Dat is wel zo fijn.

Volg mij via diverse sociale media, zo mis je niets en ben je altijd op de hoogte van wat er komen gaat. Daarbij deel ik met grote regelmaat handige tips & trucks. Zeker weten dat je geen evenement wilt missen!

Evenement waar je bij had kunnen zijn:

Yoga op de Oldehove in Leeuwarden
Op blote voeten beklommen wij in een stille meditatie de prachtige Oldehove, aangekomen op de eerste verdieping volgende de eerste houdingen. De volgende reeks houdingen deden we rondom de klokken van de Oldehove, waarna we de klim richting het dak van de Oldehove maakten. Daar onder uitdaging van de harde wind vervolgden we de les. De welverdiende eindontspanning was terug rond de prachtige oude klokken. Het was een prachtige en waardevolle ervaring.
Masterclass “Niet vullen maar voeden”
Meerdere keren per jaar geef ik deze masterclass. Tijdens deze masterclass leer je waarom je beter met een boogje om bepaalde voedingsmiddelen moet lopen en wat het doet met je lichaam en geest. En natuurlijk komen de gezonde en voedende voedingsmiddelen ruimschoots aan bod. Belangrijk is dat je leert waarom wel of niet en hoe het werkt, dat is het begin om uiteindelijk de juiste keuzes te kunnen maken. Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen en ook het leren lezen van de etiketten is een onderdeel van deze masterclass. Deze masterclass is ook te boeken voor bij jou op je bedrijf, sportvereniging of andere groepssamenstelling. Dit kan op locatie naar keuze of bij ons in De Studio.
Training “Vind jouw resetknop”
Met een kleine groep gaan we actief aan de slag. Tijdens de training sta je onder professionele begeleiding, zodat jij op een veilige manier de theorie in praktijk leert te brengen. De reset methode is gebaseerd op het Intermittent Living Concept en zorgt ervoor dat jij door het doorstaan van diverse oude bekende prikkels je lichaam een reset geeft. Een training vol praktische biohacks die jouw leven instant veranderen. De weg naar optimale energie, gezondheid en weerbaarheid. Je krijgt de regie weer terug in handen. De dagen zijn actief, zowel de theorie als praktijk komt ruimschoots aan bod. Op een veilige manier leer jij onder professionele begeleiding de uitdagende prikkels toe te voegen aan jouw dagelijks bestaan, zodat jij de reset op een gemakkelijke wijze in stand kunt houden. Alles komt aan bod, bewegen, ademhaling, yoga, voeding, hitte, koude, bioritme, microbioom en nog veel meer. Een uitgebreide zeer leerzame en praktische training.
Masterclass “Door de hormonen het bos niet meer zien”
Hormonen zijn ontzettend belangrijke boodschappers in ons lichaam. Wanneer je hormonaal uit balans bent, ben je gewoonweg jezelf niet meer. Dit merk je aan je humeur, je fysieke gestel en de manier waarop je reageert in bepaalde situaties. Een disbalans op hormonaal niveau brengt vele ongemakken met zich mee, niet alleen voor jezelf, ook je omgeving zal dit aan je merken. Tijdens deze masterclass leg ik uit wat hormonen zijn, wat ze doen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze in het gareel blijven en jou lekker in je vel laten zitten. Zodat je kan zijn wie en hoe je bent en je de hormonen de baas bent en niet andersom!
Masterclass “Waarom ben ik zo moe”
Alles is energie en energie hebben is alles. Wanneer je energie beneden peil is, dan worstel je jezelf door de dagen heen. Een optimale energieverdeling is noodzakelijk voor het goed kunnen functioneren. Goede slaaphygiëne een optimaal bioritme is een must. Tijdens deze workshop leer je jouw bioritme en je energieverdeling te optimaliseren. Een praktische en leerzame masterclass die jou een stap dichter bij een energiek bestaan brengt.
Masterclass “Ik eet, vast wel”
Intermittent Fasting is tegenwoordig “hot”. Het staat voor vasten met tussenpozen. Het slechts een klein onderdeel van het totale Intermittent Living Concept. Tijdens deze masterclass vertel ik meer over Intermittent Fasting. De gezondheidsvoordelen en waarom we dit eigenlijk allemaal zouden moeten doen. Je leert hoe je het voor jezelf kunt aanpakken. Hoe kan jij het veilig inbouwen in jouw dagelijks leven zonder dat het jou schade brengt. Want wat voor de één werkt is voor de ander wellicht toxisch. Daarom is het belangrijk dit soort interventies onder professionele begeleiding op te starten, zodat je weet wat je doet en je zeker weet dat je er sterker van wordt.
Workshop Koude “Warmlopen voor kou”
Met een grote boog lopen we graag om koude heen, zodra we koude voelen trekken we wat warms aan of geven we een slinger aan de thermostaat. Tijdens deze training leer ik je koude te omarmen. Zodat jij gaat warmlopen voor een koude dip! Je hoeft niet direct een ijsbad in. Ik leer je om op verschillende manieren koude toe te voegen aan jouw leefstijl. Ik vertel je de gezondheidsvoordelen en laat je zien hoe het werkt. En natuurlijk zoeken we de koude prikkel ook op!
Workshop Hitte “Je hoofd koel houden in hitte”
Dat af en toe koude gezond is weten de meeste van jullie wel. Het nemen van een ijsbad of een koude douche zien we steeds vaker voorbij komen. En dat is een hele mooie ontwikkeling. Jezelf af en toe aan hitte blootstellen is minder bekend als gezonde prikkel. En toch kan warmte ook jou veel gezondheidsvoordelen brengen. Tijdens deze workshop vertel ik je daar meer over en onderga je ook diverse prikkels. Je leert je hoofd koel te houden ook in verhitte omstandigheden!
Diverse kookworkshops
Tijdens deze workshop ga je met José de keuken in! Een andere leefstijl gaat vaak gepaard met een ander voedingspatroon. Dat kan een hele grote uitdaging zijn. Tijdens de diverse kookworkshops maken we gezamenlijk heerlijke en gemakkelijke gerechten. Natuurlijk proef je direct wat je hebt gemaakt en neem je de recepten mee naar huis. Kortom elke training, masterclass en workshop geeft jou de tools om lekker zelf aan de slag te gaan, zodat jij de regie in handen hebt!
Vorige slide
Volgende slide

Meer informatie?

Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak. Ik help je graag.

Telefonisch ben ik bereikbaar via: 06-20449687
Een mail stuur je naar: info@josevanegmond.nl

Bezoekadres:
Legedyk 4
8935 DG Leeuwarden

Correspondentieadres:
Sint Jacobsstraat 22
8911 HV Leeuwarden