José in bedrijf

Hoe brengt u de energie weer terug in uw bedrijf?
José zet uw medewerkers terug in hun kracht

Medewerkers met energie

Wanneer werken als werk gaat voelen, kost dit energie. Wanneer werk uitdagend, prikkelend en prettig is, gaat het als vanzelf. Het stroomt, de flow zit er lekker in. Soms stroomt het even niet.

Dit kan liggen aan verschillende factoren, bedrijfsmatig, uzelf zit even niet lekker of door gebrek aan energie van uw medewerkers.

De oorzaak is niet altijd werk gerelateerd. Wel leidt verlies aan energie vaak tot minder goede prestaties, ziekteverzuim, frequente afwezigheid en andere gedragingen waardoor de flow uit het werk is.

Dit raakt de medewerker zelf, collega’s en uw bedrijf.

José in uw bedrijf werkt

De energie binnen uw bedrijf staat of valt met de energie van uw medewerkers. Soms stroomt het allemaal geweldig en lijkt alles bijna vanzelf te gaan.
Andere keren lijkt de energie wat te stotteren. De flow is er uit.

Als het werken weer leuk is

Door de energie en de balans weer terug te brengen op welk vlak dan ook, gaat alles weer stromen. De flow is weer terug.

Een prettige werksfeer en vitale medewerkers in hun kracht. Gezonde, vitale en gelukkige medewerkers hebben meer waarde voor je bedrijf.

José in jouw bedrijf zet jouw medewerkers weer in hun kracht

José ontwikkelde een praktische training die uitermate geschikt is voor teams en/of afdelingen. Thema’s als ademhaling, koude, hitte, voeding, beweging en vitaliteit komen ruimschoots aan bod.

De medewerkers leren een gezonde leefstijl te implementeren in een werkend bestaan en in combinatie met het gezinsleven. We hebben ons vastgezet in gewoontes, het is de truc die gewoontes te doorbreken en uit de comfort te stappen.

Want als we blijven doen wat we deden, krijgen we wat we hebben. De training is gebaseerd op het Intermittent Living Concept. Al vele gingen uw medewerkers voor en zitten weer riant in hun energie en creativiteit.

Deze training is de weg naar optimale gezondheid, energie en besluitvaardigheid. Breng vitaliteit weer terug in uw bedrijf en begin bij uzelf en uw medewerkers.

Vitaliteit geeft vrijheid, vrijheid geeft ruimte, ruimte geeft energie!

Wat heeft uw bedrijf nodig? Laten we met elkaar in gesprek gaan en plannen maken. Ik kom graag de energie weer terugbrengen in uw bedrijf.

Wanneer we vanuit ons hart kunnen werken, voelt werken niet als werk!