Van futloos en initiatiefloos naar energiek en daadkrachtig!

Vind jouw resetknop

Van fut- en initiatiefloos naar energiek en daadkrachtig! Zet jij de eerste stap naar een optimale gezondheid, meer energie en weerbaarheid? 

Leer met interessante biohacks hoe je een no-go kunt omzetten in een go, voor instant meer energie, focus en besluitvaardigheid.
De weg naar optimale prestatie en gezondheid. Doorbreek je routine en kom in actie!

Ons huidige bestaan is stressvol, uitdagend en nogal monotoon. Dit zorgt ervoor dat ons lichaam en geest voortdurend onder druk staat.

Uiteindelijk ontstaan hierdoor van die zeurtjes en kwaaltjes, wat zelfs kan leiden tot een burn-out, slaapproblematiek, depressie, hormonale klachten, overgewicht, diabetes en/of andere chronische ziekten.

We zijn ontzettend slim, dit heeft ervoor gezorgd dat wij onze omgeving kunnen aanpassen bij ongemakken, we zetten de verwarming aan wanneer we het koud hebben, de airconditioning bij hitte, onze koelkast is gevuld en de kraan is ons goed gezind en geeft ons onbeperkt water.

Weten we iets niet? Dan heeft Google wel een antwoord en ChatGPT doet daar nog een schepje bovenop. Kortom we hebben ons omgeven met veel comfort en luxe. Dat is geweldig! Toch? Of niet? Al deze ontwikkelingen hebben invloed op onze gezondheid. Natuurlijk brengt het ons ook heel veel positieve zaken.

Echter op sommige vlakken mag de luxe wel wat minder. Door alle comfort hoeven we niet meer te zoeken naar een oplossing,  we hebben er al wat op gevonden. 

En daarmee verliezen wij zo langzamerhand de flexibiliteit om onszelf aan te passen aan de omgeving.

"If you don't use it, you'll lose it!"

We worden chagrijnig wanneer we honger hebben, kunnen niet goed tegen koude en ook een warme zomer kan enorm uitdagend zijn. We zijn teveel afhankelijk geworden van onze luxe. Dit maakt onze huidige bestaan op meerdere vlakken ziekmakend en uitdagend. Hoe paradoxaal het ook klinkt, onze comfort geeft stress.

Ben jij klaar voor verandering? Durf jij uit je comfort te stappen en jezelf op een gezonde manier uit te dagen? Op een gecontroleerde en veilige manier de uitdagende prikkels op te zoeken die jou weerbaar en gezond maken? Ben jij toe aan instant meer energie?

En nee, je hoeft niet afscheid te nemen van al het luxe om je heen! Zeker niet. Je leert met kortstondige prikkels jezelf weerbaar te maken, zodat de toxische luxe minder toxisch voor je is, dus je kan nog langer en beter genieten van luxe en comfort. Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Meld je dan aan voor de training Vind jouw resetknop en zet hiermee de eerste stap naar een betere gezondheid, meer energie & daadkracht!

Een aantal keer per jaar kan je deze actieve en super leuke training volgen. Informeer naar de volgende data! Heb je zelf een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen die de training wilt volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Beleef vast een mini-reset en ervaar hoe je door middel van simpele biohacks, gebaseerd op onder andere het Intermittent Living Concept, een positieve verandering op gang kan brengen. Voel hoe de energie beter begint te stromen met slechts een paar simpele aanpassingen. De energie die jou toestemming geeft om in actie te komen en dingen te doen die je maar aan het uitstellen bent.

Ervaar hoe je afscheid kunt nemen van “labbekakkerige” kwaaltjes.

Its all about energy

Deze simpele biohacks die wij toepassen volgens het Intermittent Living Concept hebben mijn leven daadwerkelijk positief verandert. Ondanks ik voldoende bewoog, mijn yogalessen trouw volgde en gezonde voeding tot mij nam, merkte ik dat ik toch ergens nog een energielek had. Inmiddels had ik toch wel alle kennis en ervaring in huis om ook mijzelf op de rit te krijgen.Tot ik ontdekte wat er nog ontbrak. En dat deel ik graag met jou, want ook jou gun ik deze reset, de weg naar optimale gezondheid, de regie weer terug in handen!

"It's all about energy"

Ruim 6 jaar lang volgde ik de meest interessante studies, welke ik met succes heb mogen afsluiten. Uiteraard houd ik de wetenschap en literatuur bij, want je bent immers nooit uitgeleerd. En de ontwikkelingen staan niet stil.

Vol overgave en met veel plezier begeleid ik al geruime tijd mensen bij het aanpassen van hun leefstijl, zodat zij weer optimaal kunnen genieten van hun leven en afscheid hebben kunnen nemen van hun ziektebeeld.

Als ervaren Orthomoleculair & PNI Therapeut en officieel Intermittent Living Coach heb ik al veel mensen een geweldige reset zien maken. De mini-reset is de eerste kleine stap in de juiste richting om de regie over jouw gezondheid weer terug in handen te krijgen. Niet alleen jij hebt hier baat bij, ook jouw geliefden en directe omgeving genieten mee. Want wanneer jij optimaal in je energie zit, heeft dit ook een positieve invloed op jouw omgeving. Dus dubbel plezier!

Tijdens deze mini reset ontvang je gedurende 4 dagen een aantal video’s en opdrachten die jou op weg helpen naar meer energie. Met deze oefeningen prikkel ik je om uit je comfort te stappen. We zoeken kortdurige oude bekende stressprikkels op en geven jou op deze manier een enorme boost.

Wat kan je verwachten?

Ik kan je nog niet teveel vertellen over wat je allemaal zult gaan ervaren, dat hoort ook bij het stappen uit je comfort, dus verwacht het onverwachte.

De interventies hebben direct invloed op jouw regelsystemen, op zowel hormonaal als neuronaal gebied. Hierdoor ervaar je:

Meld je aan en je kan direct aan de slag! En het mooie is, je hoeft hier niets voor aan te schaffen.

De mini-reset is gratis en voor het uitvoeren van de opdrachten heb je alleen maar jezelf nodig!
Ben je toe aan verandering? Geef je dan op voor deze mooie ervaring en creëer instant meer energie en daadkracht.

Iemand die de mini reset heeft doorlopen...

De mini-reset is geschikt voor mensen die...

Ik ben José van Egmond, Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI en gediplomeerd Intermittent Living Coach. Daarnaast ben ik mede-eigenaresse van De Studio, onze prachtige yoga & leefstijl studio in Leeuwarden waar yoga en leefstijl samenkomen. Chronische ziekten liggen op de loer, ons huidige leven vergt veel van ons. Daarom richt ik mij op preventie en herstel, door mijn trainingen, workshops en lezingen geef ik inzicht en praktische tips zodat jij de regie over jouw gezondheid en kwaliteit van leven terug in handen krijgt.

Al vele zijn jou voor gegaan, zij hebben door middel van hun nieuwe leefstijl afscheid genomen van vervelende klachten en ongemakken. En genieten van een fit, energiek en gezonde leefstijl en doen dit inmiddels zonder dat dit enige moeite kost.

Na een zware depressie was ik genoodzaakt patronen te gaan doorbreken en mijn leefstijl te veranderen. Mijn depressie bracht mij uiteindelijk in beweging, in beweging komen is noodzakelijk om tot een oplossing te komen. Uit mijzelf ging ik meer sporten, meer naar buiten en paste ik mijn voeding aan. Stap voor stap kreeg ik de regie zelf weer in handen, ik voelde mij sterker dan ooit en mijn energie kwam weer terug. Naast het terugkeren van de regie over mijn leven en de energie, voel ik mij gezond, zelfverzekerd en daadkrachtig. Ik ben weer weerbaar en stressbestendig.

De depressie heeft mij in beweging gezet. Hierdoor heb ik een verandering in kunnen zetten. De studie gaf mij de ontbrekende puzzelstukjes die mij inzicht en de tools gaven de regie weer in handen te krijgen en de verandering door te voeren. Zowel de theorie als de praktijk heb ik ervaren en doorstaan. Dit maakt mij een ervaringsdeskundige en deze ervaring is, ook al was het een moeilijke tijd, voor mij nu goud waard. Dit brengt mij nog dichter bij mijn cliënten, want ik heb ook aan de andere kant gestaan. Trots en blij ben ik dat ik inmiddels ook anderen heb mogen inspireren en begeleiden naar een leefstijl waarbij ze de regie zelf weer in handen hebben. De weg naar optimale gezondheid, weerbaarheid en energie.

Ook jou gun ik deze ervaring. Zodat jij de controle op jouw leven en een optimale gezondheid kunt ervaren en vasthouden. Daarom ontwikkelde ik deze Mini Reset, waarin ik de geleerde technieken omzette in praktische oefeningen die jou de tools geven de regie weer terug te krijgen. Praktisch en informatief. Want om veranderingen door te kunnen voeren, heb je ook de kennis nodig. De hersenen moeten weten waarom je iets doet, pas dan kan je een verandering doorvoeren. Dus je gaat niet iets doen omdat ik zeg dat het goed voor je is. Je gaat begrijpen waarom je het doet en wat deze veranderingen doen met jouw lichaam. Deep learning noemen wij dit, de sleutel om verandering door te kunnen voeren.

Met de juiste technieken en informatie krijg jij ook weer de regie over jouw leven. Kom je terug in je energie en kracht, de weg naar optimale gezondheid. Je leefstijl als medicijn!

De technieken die je in deze Mini Reset leert, zijn technieken die worden ondersteund door de wetenschap, welke ik tijdens mijn in totaal 6 jaar durende studie eigen heb gemaakt. Het zijn dus niet zomaar een paar oefeningen.

Veranderingen doorvoeren doe je niet zomaar. Weet dat de kleinste verandering het grootste verschil kan maken. En wanneer jij het verschil ervaart, is de volgende stap veel makkelijker te nemen.

Laat mij de persoon zijn die jou de richting wijst naar jouw resetknop. 

Begin met deze Mini-Reset en meld je aan! Elke stap is er één, waar wacht je nog op?

Stop met uitstellen en schrijf je hieronder in, ervaar wat de Mini-Reset jou brengt.

Stressbestendiger door Intermittent Living, zet de eerste stap met de gratis online 'Mini Reset'

Meld je hier aan voor de gratis online ‘Mini Reset’ en neem de eerste stappen naar een intermittent leefstijl. 

© 2022 – José van Egmond