over José

Wie denkt José van Egmond wel niet dat ze is?

Ik begrijp heel goed dat je nieuwsgierig bent en je wilt weten met wie je in “zee” gaat.

Ik ben José van Egmond gediplomeerd Intermittent Living Coach, Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI, Yogadocente en Personal Trainer. Of ik niet kon kiezen? Juist wel! Alles is met elkaar verbonden. En daarom vind ik het belangrijk alle disciplines in huis te hebben. Deze kennis integreer ik mijn 1-op-1 sessies,  trainingen, workshops en masterclasses. Met als doel oplossingsgericht werken aan een betere gezondheid. 

Ik geef je graag zoveel als mogelijk de controle weer terug over jouw gezondheid. 

Naast josevanegmond.nl ben ik mede-eigenaresse van De Studio, onze prachtige yogastudio in Leeuwarden waar yoga en leefstijl samen komen. Nieuwsgierig naar deze mooie yogastudio? Bekijk onze website en plan een proefweek in http://www.bijonsindestudio.nl

Chronische ziekten liggen op de loer, ons huidige leven vergt veel van ons.

Daarom richt ik mij op preventie en herstel. Mijn trainingen, workshops en masterclasses geeft inzicht en de benodigde praktische tips om je de regie over je gezondheid en kwaliteit van leven terug in handen te geven.

Al vele zijn je voor gegaan, zij hebben door middel van hun nieuwe leefstijl afscheid genomen van vervelende klachten en ongemakken en doorbraken ziekmakende patronen. Ze hebben de reset methode doorgevoerd en genieten weer van een fit, energiek en gezonde leefstijl. Het allermooiste is dat ze dit doen zonder enige moeite. Want gezond leven hoeft niet saai te zijn! Ik weet het spannend, afwisselend en lekker te maken. Zodat je letterlijk en figuurlijk kan genieten zonder krampachtig je ergens aan vast te moeten houden.

Naast de door mijzelf georganiseerde evenementen ben ik frequent aanwezig als gast bij evenementen georganiseerd door derden. Zo ben ik regelmatig aanwezig als gastspreker bij de reset & hormoon evenementen van Vivian Reijs.

Ik heb geleerd dat in beweging komen noodzakelijk is om tot een oplossing te komen.

Sinds mijn vroege jeugd kampte ik reeds met heftige vermoeidheidsklachten en had ik tot aan het moment dat ik mijn leefstijl veranderde altijd darmklachten. Een dag zonder buikpijn was voor mij eerder uitzondering dan regelmaat.

Daarbovenop kreeg ik rond mijn 35ste een zware depressie en was ik genoodzaakt ziekmakende patronen te gaan doorbreken en mijn leefstijl rigoureus te veranderen. Mijn depressie bracht mij uiteindelijk in beweging.

Ik heb geleerd dat in beweging komen noodzakelijk is om tot een oplossing te komen. De zoektocht naar verandering en naar dat wat ik nodig had. Ik ging meer sporten, meer naar buiten en paste mijn voeding aan.

Stap voor stap kreeg ik de regie weer zelf in handen, ik voelde mij sterker dan ooit en mijn energie kwam weer terug. Naast het terugkeren van energie en de regie over mijn leven, voel ik mij gezond, zelfverzekerd en daadkrachtig. Ik ben weer weerbaar en stressbestendig.

De studie die ik volgde gaf mij de ontbrekende puzzelstukjes en gaf mij inzicht en de benodigde tools de verandering door te kunnen voeren. Zowel de theorie als de praktijk heb ik ervaren en doorleefd.

Dit maakt mij een ervaringsdeskundige en deze ervaring is, ook al was het een uitdagende tijd, voor mij nu goud waard. Dit brengt mij nog dichter bij mijn cliënten, want ik heb aan dezelfde kant gestaan.

Ik weet hoe het is om niet meer te kunnen functioneren zoals je wilt functioneren. Trots en blij ben ik dat ik inmiddels ook anderen heb mogen inspireren en begeleiden naar een leefstijl waarbij ze de regie zelf weer in handen hebben. De weg naar optimale gezondheid, weerbaarheid en energie.

Alles is met elkaar verbonden, daarom lever ik het complete plaatje. Mijn kennis vanuit de Orthomoleculaire Therapie, kPNI (Klinische Pscycho- Neuro- Immuno- en Endocrinologie) en uit het Intermittent Living Concept, evenals de kennis welke ik heb opgedaan tijdens de yoga opleiding en opleiding tot personal trainer verwerk ik in de persoonlijke trajecten, de trainingen, workshops en masterclasses. En dat maakt het zo compleet en kloppend!

Waar staat kPNI voor?

Klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie is de praktische toepassing van de wetenschap die zich bezighoudt met de interacties tussen de psyche, het neurologisch-, het immunologisch- en het endocrinologisch systeem. Je raakt nooit uitgeleerd, de nieuwsgier heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Ik blijf leergierig, dat houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik de veranderingen volg. Want de wetenschap staat nooit stil.

Meer informatie?

Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak. Ik help je graag.
Telefonisch ben ik bereikbaar via: 06-20449687
Een mail stuur je naar: info@josevanegmond.nl

Bezoekadres:
Legedyk 4
8935 DG Leeuwarden.