TRAINING “VIND JOUW RESETKNOP”
START 7 Januari 2024

Ben jij al bekend met Intermittent Living? Misschien doe je wel al aan interimtent fasting en stap je af en toe onder een koude douche of zelfs in een ijsbad! Dan ben je al lekker bezig. Intermittent Living gaat verder dan dit. En ik heb goed nieuws voor jou! Tijdens de training “Vind jouw resetknop” leer jij hoe je Intermittent Living integreert in jouw leefstijl.

Ontdek hoe jij met simpele aanpassingen jouw gezondheid een reset kan geven. De weg naar meer energie, een betere besluitvaardigheid en gezondheid. Deze leefstijl maakt jou minder kwetsbaar en gevoelig voor (chronische) stress. Intermittent Living is een manier van leven, waarbij je je lichaam bewust regelmatig en gecontroleerd prikkelt om beter om te aan met acute stress en biedt nog veel meer gezondheidsvoordelen.

De hormetische prikkels en onderwerpen die onderdeel zijn van deze training: Intermittent vasten, Intermittent drinken, Intermittent koude, Intermittent hitte, Intermittent bewegen, Intermittent hypoxia & hypercapnia, Intermittent slaap, Intermittent cognitieve druk ervaren, ontspanning, voeding & fermenteren. Je leert deze prikkels en kennis veilig en gecontroleerd te integreren in jouw leefstijl, in de juiste dosis en de juiste combinaties voor het optimale effect.

De training bestaat uit 5 contactdagen verdeeld over ongeveer 2 maanden. Tussen de contactdagen door krijg je diverse uitdagingen en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Zodat je op een hele laagdrempelige manier deze gezonde veranderingen doorvoert in jouw dagelijkse leven. Uiteraard ontvang je een uitgebreid digitaal naslagwerk zodat je alles ook nog eens rustig kunt nalezen, inclusief de overheerlijke gezonde recepten!

Tijdens de contactdagen maak je letterlijk en figuurlijk kennis met oude bekende stressprikkels die ons juist sterker en gezonder maken. We gaan de koude opzoeken, de hitte, werken aan ons bioritme, komen in beweging, hebben aandacht voor verschillende ademhalingstechnieken, nemen onze voeding uitvoering onder de loep en uiteraard leer je de achterliggende theorie, zodat je ook begrijpt wat je doet, wat het effect is en waarom je het doet. En bovenal hoe jij het voor jezelf veilig kunt integreren.

De dagen zijn afwisselend en actief. Je zit niet de hele dag alleen maar kennis te vergaren, we gaan ook lekker aan de slag. Ook koken we gezamenlijk heerlijke maaltijden, waarna we gezellig samen gaan tafelen.

Bekijk de trainingsdata op de site (www.josevanegmond.nl) en geef je vandaag nog op. Geef jij je voor 1 december 2023 op ontvang je een flinke korting op de inschrijving en betaal je
€ 699,00* in plaats van € 775,00.

Een investering waar jij je leven lang profijt van hebt.
* Betalen in termijnen is bespreekbaar.

Ben jij erbij? Deze training is ook ontzettend mooi om samen met je partner of een vriend(in) te beleven.

Vragen? Voel je vrij contact met mij op te nemen. Ik denk graag met je mee.

info@josevanegmond.nl

Contactdagen 2024:

zondag 07 januari 2024
zondag 21 januari 2024
zondag 04 februari 2024
zondag 11 februari 2024
zondag 03 maart 2024

 

Dan ga je mooi ge-reset het nieuwe jaar in! Kan je een bepaalde dag niet, dan heb je eventueel de mogelijkheid deze in te halen bij een andere groep.

Geef je snel op! Meld je aan via info@josevanegmond.nl, dan stuur ik je graag de verdere informatie toe.